tirsdag 6. november 2012

Blissard deluxe

http://motorpsycho.fix.no/images/bliss.jpg
Så var det tid for en utvidet utgave av Blissard som en del av Rune Grammofons "ongoing series of Motorpsycho re-issues". Timothy's Monster kom for noen år siden og her er den andre i serien snart på plass. Motorpsychos fem utgivelser fra 1993 til 1998 (og da utgår Tussler-prosjektet) må være det ypperste et norsk band har levert gjennom tidene: Demon Box (93) -> Timothy's Monster (94) -> Blissard (96) -> Angels & Daemons At Play (97) -> Trust Us (98).

Like sikkert som at det kom en Captain Beefheart-låt hver sending; torsdagen før mandagsutgivelsen av ny Motorpsychoplate var de representert i Harald Are Lunds Roxrevyen på NRKP3. I forbindelse med Blissard var Bent, Snah, Gebhardt og Deathprod tilstede. At Motorpsycho var så misfornøyd med lyden på mixene de hadde med seg fra Stockholm snakkes det lite om, men det nevnes at Manmover var eneste låt som overlevde fra den mixen. Opptaket finner du i linken nederst.

I tillegg har Johan Harstad skrevet 300 sider om sin favorittplate, og hardcover-utgaven er nå realisert gjennom newjelly.com. Softcoverutgaven blir å finne i butikkene når plata kommer. Så får endelig Morgenbladets 100 beste norske plater det resultatet de startet kåringen med; å realisere en bok om Motorpsycho, som grunnet 5-6 gjevne, gode plater ikke nådde topp 10.

Roxrevyen 15.februar 1996 med Harald Are Lund og Motorpsycho.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar